lauantai 12. huhtikuuta 2014

Kuulumisten päivitystä

Ehkä on aika päivittää hieman niin kuulumisia kuin blogiakin. Enpä olisi uskonut kuinka vaikeaa on tehdä muutoksia blogiin... Vaikka kyse oli vain pienistä kuva- ja tekstipäivityksistä. Hieman myös ulkoasusta.

Mutta ensin ne Viivin kuulumiset.

Ensin muuton jälkeen tuli täysin oireeton aika. Ehkä kyse oli jostain tsemppivaiheesta? Kaikki tuntui jopa liian hyvältä ja mietin olenko kuvitellut oireet. Kaikkea sitä ihminen epäileekin. Ehkä kuukausi muuton jälkeen alkoi etupää oireilla. Sormet ja varpaat ristissä tuli tilannetta seurattua. Tuossa vaiheessa kävin itsekin katsomassa Viiviä - reilu kuukausi muuton jälkeen. Viivin silmiin oli palannut elämä.

Tänään on kulunut päivälleen kolme kuukautta muutosta, hevonen on täynnä energiaa ja voi erittäin hyvin! Mahaoireet ovat pysyneet poissa säännöllisen ja riittävän usein tapahtuvan ruokinnan ansiosta eikä nivelrikko oireile. Kukaan ei tiedä tulevaisuutta ja sitä kauanko näin hyvä tilanne jatkuu, mutta sitä ei pidä murehtia mistä ei ole tietoa. Tiedän tehneeni oikean ratkaisun.

Yhteydenpito uuteen kotiin on pelannut moitteettomasti ja luottamus huolenpitoon on syvä. Ei tarvitse miettiä saanko pelkkiä hyviä kuulumisia vaan kaikki tarvittava on jaettu. Olen varsin kiitollinen.

Oma hevostelu on ollut hyvin vähäistä. Olen käynyt muutamia kertoja tallilla, josta Viivi lähti ja ikävä nostaa helposti kyyneleet pintaan - niin monia ihania muistoja! Satunnaisesti olen autellut 10-v melko osaamattoman suomenhevosruunan kanssa, mutta homma on ihan vaiheessa. Luulenpa, että jossain vaiheessa tulen päivittämään kyseisestä projektista hieman enemmänkin.

Haaveita, tavotteita ja ajatuksia on paljonkin, mutta tulevaisuus vielä hyvin auki. Lopulta kaikki kävi niin äkkiä, etten oikein itsekään ole ehtinyt tajuta kaikkea tapahtunutta. Omaa hevosta ei varmasti tule vuosiin vaan tulen harrastamaan jollain toisella tavalla.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin... Vai miten se meni :)

Pssst... Olisi myynnissä vanhempi Kieffer Wien DL koulusatula 17,5" portaattomasti muokattavalla rungolla. Tällä hetkellä leveä.Toppaukset täytyy uusia. Avonainen säkätila. Hp. 550€, mutta tarjotakin saa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti