maanantai 4. marraskuuta 2013

Parit yksityiskohdat lisää

On se hyvä kun tulee klinikalta tuo hoitoseloste perässä - eihän tästä taas muuten mitään tulisi kun muistin asioita väärin.

Siispä:

Kuuteen viikkoon ei saa mennä selkään. Sen aikaa liikutus maastakäsin ja sitten ratsastetaan parisen viikkoa joka toinen päivä. Sitten pitäisi kai olla totuus selvillä?

Kuvat lähti nyt kuitenkin kengittäjän mukana vielä muuallekin konsultoitavaksi. Oli muutamia kysymysmerkkejä, joihin hän halusi vastauksia. Siispä odotan - taas.

Tässä välillä Viivi on liikkunut paremmin. Etenkin rauhallisessa ravissa liinassa liike on semi OK. Vauhdin lisääntyessä tulee mun silmään epäpuhtaus esille. Oikeassa kierroksessa venytti hieman nenää maahan toissapäivänä, jota ei ole tehnyt aikoihin. Vasemmassa kierroksessa kylläkin on ravannut nenä maassa.

Eilen sain infoa, että vasemmassa kierroksessa kääntää nenää ulospäin. Viivihän kaikkiaan on vino juurikin vasemmalle ja pudottaa helposti vasemman lavan sisälle kääntäen nenää ulos. Tässä kohtaa kuitenkaan kivun mahdollisuutta ei voi sulkea pois, koska juurikin vasen jalka on kipeämmäksi todettu.

Tästä jatketaan taas. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti