lauantai 19. lokakuuta 2013

Mä jo luulin...

...että se on puhdas vaan eipä olekaan.

Maanantai-iltana Viivi liikkui kuin unelma. Kenttä oli semipehmeä ja Viivi liikkui mielellään. Se oli energinen, mutta ei kohelo. Sain itseni aktivoitua teetättämään sillä riittävästi tehtäviä, jolloin sen keskittyminen pysyi kasassa. Liike oli tosi hyvä!

Ratsastuksen jälkeen kävelyttäessä tosin kiinnitin huomiota oikean takajalan kiertoon. Viivi astuu kavion suoraan maahan, mutta kiertää jalkaa.

Tiistai sillä oli välissä vapaata ja keskiviikkona aamupäivällä ratsastin. Kenttä oli kovempi kuin maanantaina, koska yöllä oli ollut pakkasta. Kova se ei kuitenkaan ollut vaan pinta oli "rouheinen". Epäpuhtaus tuli selvästi esille. Siispä jossain on jotain. Klinikalle meno on silloin 29.10., joten sitä odotellessa.

Viiviä en tosin levossa pidä edes klinikkaa odotellessa, koska liikuttaminen ei edelleenkään vie sitä huonommaksi eikä se vaikuta haluttomalta liikkumaan.

Talvikelit onneksi häipyvät huspois vielä, koska aamulla oli niin liukasta, että piti jo vähän toppuutella hevosia ulos viedessä. 28. päivä on kengitys ja sitten saadaan talvipopot alle. Sitä ennen saa pysyä plussalla. Kiitos!

Luultavasti seuraava päivitys tulee sitten klinikkareissun jälkeen. Nyt ei nimittäin oikein irtoa sen enempää itseä tai hevosta kehittävät kirjoitukset. Katsellaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti