perjantai 16. elokuuta 2013

Ihmeaine Arnica?

Voisiko se oikeasti toimia? Laitoin sitä (rohdosuutetta) ensimmäistä kertaa toissailtana hevosten jäädessä pitkästä aikaa talliin yöksi. Eilen Viivi liikkui paremmin kuin aikoihin! Siis niin hyvin, että päätin uskaltautua tänään sen kanssa tunnille. Arnican ja tallilevon yhteisvaikutusta?

Arnican rohdosuutetta olen laittanut etusiin sekä kintereisiin. Ainoa paikka, johon Viivi reagoi sitä laittaessa oli oikean etusen polvi. Tällöin Viivi nosti jalkansa ylös maasta. Sattumaa vai reagointia?

Ehkäpä siis tänään tunti menee täysin penkin alle, hevonen on eepee ja... ja... ja... pessimisti ei pety!

Eläinten kanssa on aina kamalan paljon kysymyksiä, joihin ei ole vastausta. On vain mietittävä ja seurattava niitä viestejä, joita eläimet kertovat - helpommin sanottu kuin tehty.

Mielessä pyörii paljon ajatuksia nykyhevosen elinolosuhteista sekä hevosten tarkoituksesta elämässämme. Ehkäpä tässä lähipäivinä saisin aikaiseksi kirjoitettua niistä vähän enemmänkin. Nyt on nimittäin otettava suunta tallihommiin ja ruvettava taas harjoittelemaan karsinan siivousta. Onkin tämä kesä mennyt ihan naurettavan helpolla kun hevoset ovat olleet ulkona :). Paluu arkeen koittaa tallitöiden osalta - meneillään olevaan kesälomaan tämä ei onneksi vaikuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti