tiistai 2. heinäkuuta 2013

Satula muokattavaksi

Taas ollaan siinä vaiheessa, että satula ei istu enään. Lihaksiston lisääntyessä on satula käynyt liian kapeaksi ja näin ollen noussut edestä ylös. Kun satula nousee edestä ylös, se luonnollisesti laskee takaa alas. Näin ollen satula painaa Viivin selkää.

Viivi kun on vielä takakorkea niin satula alkaa painaa hyvinkin herkästi. Toppaukset on myös vanhat, mutta meillä on hyvä geeliromaani, jolla tätä asiaa saa edesautettua. Satula on toki topattava uudelleen, mutta nyt on pakko priorisoida ja jotta hevonen ei tule kipeäksi, on satulaa pian levennettävä.

Tänään täytyy ottaa satula kainaloon ja mennä sen kanssa Lahteen Horseprolle. Kannattaa muuten kysellä hintoja eri paikoista jos tarvitsee palvelua satulan muokkausta varten! Hintahaarukkaa löytyy. Meidän "lähellä" ainoa muokkaava liike on Horsepro, muuten täytyy satula laittaa postitse.

Postituksessa on aina riskinsä, että satula katoaa. Näin on kerran yhdelle satulalle Itellan toimituksessa käynyt. Satula ei tosin ollut minun vaan se oli tulossa meille sovitettavaksi. Sitä ei koskaan löytynyt. Itella toki tällaisessa tilanteessa on korvausvelvollinen.

Onneksi on muokattavarunkoinen satula :).

2 kommenttia:

  1. Mulla kerran katosi yksi hevostavarapaketti, jonka olin lähettänyt. Se tosin löytyi myöhemmin, mutta kun duunissakin oon katsellut Itellan toimintaa, aina joskus pelottaa, että lähetykset häviää lopullisesti. Suosin näin ollen muita keinoja kuin postitusta aina jos mahdollista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiikutin tänään jo satulan levennettäväksi ja torstaina saan sen takaisin :). Loppujenlopuksi hintaeroa kertyy ehkä 20€, joten mieluummin minimoin riskin.

      Poista