torstai 30. toukokuuta 2013

Suihkunraikas polle


Ihanaa kun on kesä ja heposenkin saa pestyä aina halutessaan <3

Pollet viettivät viime yön ensimmäistä kertaa ulkona. Me mennään vähän säiden (ukkoset ja lämpötila) sekä ötököiden mukaan. Kesällä monesti hepat ovat päivät sisällä ja yöt ulkona sillä paarmat aiheuttavat päänvaivaa. Uskokaa tai älkää, mutta tyypit ovat aamuisin mielellään menossa sisälle viileään kivitalliin ötököitä pakoon. Nyt onneksi paarmahyökkäystä ei ole vielä tullut. Viime yönä tosin oli ollut astetta isompi hyttyshyökkäys, sen verran paukamilla tamma oli. Nyt lähti kokeiluun Wahlstenin ötökkämyrkky - katsotaan mikä on tulos.

Tänään oli ihan pakko hieman uhmata sairastelua ja kammeta itsensä selkään. Olen muuten juoksutellut Viiviä ja saanut hieman ratsastusapua kun oma kunto ei ole sallinut ratsastusta.

Täytyy sanoa, että on se vaan niiiiiiiiin ihana! Kunto alkaa olemaan Viivillä aika kova ja energiatason saa helposti heräteltyä. "Laiduntaminen" on tehnyt mahalle tosi hyvää eikä mitään oireita ole esiintynyt. Sanomattakin on selvää, että olen todella iloinen asiasta :).

Tällä kertaa ei tämän kummoisempaa kirjoiteltavaa. Ensi viikolla toivon olevani kunnossa niin päästään taas Annen tunnille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti