torstai 7. maaliskuuta 2013

Klinikalle

Aika on varattuna ensi viikon torstaille ja siihen asti mennään Antepsinin voimin. Viivin vointi on heikentynyt selvästi. Se on apea, hyvin kiukkuinen, maha pöhöttää (ei taidakaan olla lihomisesta johtuvaa), ruokahalu ja juominen on heikentynyttä, mahan rapsuttelua on esiintynyt.

Antepsinista saadaan apua siihen asti, että klinikalle selvitään. Mahalaukun tähystys on edessä ja mitä lie muuta.

Että näin...

5 kommenttia:

 1. Ei hitsi :( Paljon tsemppiä sekä Viiville että sinulle ja toivottavasti kaikki kääntyy parhain päin. Kiva kun jaksat kirjoittaa sairaskertomustakin, uskon että näistä bloggauksista on paljon hyötyä monille lukijoille, itse ainakin ensihevosen omistajana luen kiinnostuneesti myös sairauspostauksia, jotta osaisin ajoissa nähdä oireilua.

  PS olisiko mahdollista ottaa tuo sanantunnistus pois, ne ovat välillä tosi hankalia ja pitää yrittää monta kertaa ennen kuin saa kommentin lähtemään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja tsemppauksista. Tsemppiä tässä tarvitaan. Klinikalle meno on kuitenkin aina riski - olisin niin toivonut, että oltaisiin ilman sitä selvitty. Nyt on kuitenkin pakko lähteä selvittämään miksi Viivi on niin kipeä.

   Juuri siksi olen näitä sairauspäivityksiä kirjoittanut, että niistä voisi joskus olla muillekin hyötyä. Vaikkakin toki toivoisin, että hevoset pysyisivät terveinä - toiveajattelua. Kiitos siis!

   Sanantunnistus on poistettu :).

   Poista
 2. Eikä, toivottavasti nyt kaikki menee hyvin!

  Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivon niin paljon, että syy löytyy ja on hoidettavissa oleva.

   Poista