keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Jännittää

Jännittää tosi paljon huominen. Tänään alkaa Viivin paastottaminen ja hirvittää jo valmiiksi miten kipeä siitä mahtaa tulla :(. Paasto kuitenkin pahentaa mahan tilannetta jos kyse on mahahaavasta.

Muita vaihtoehtoja ei kuitenkaan ole. Mitään muutosta parempaan ei ole tapahtunut. Ei tosin myöskään huonompaan. Tamma kuitenkin näyttää apealta ja kärsii ihan varmasti. Oma-alotteisesti se ei edelleenkään oikein juo.

Uutena oireena (?) on tullut kiukkuisuus päästä. Hankasin sitä otsasta toissailtana kun se siitä yleensä tykkää ja se parin hankauksen jälkeen vetäisikin päänsä äkäisesti pois ulottuvilta.

En ole edes harjannut sitä moneen päivään... Tänään illalla aion harjata - on se sen verran epäsiisti ja loimen alla muhinut. Ehkä päästän sen myös kentälle piehtaroimaan, jos se siitä jotain iloa saisi?

Olen siitä Viivin heinien pyörittelystä  kertonut aiemminkin - tässä kuva. 
Tämän näköiseksi levisi 3kg heinää muutamassa minuutissa.

Tässä taas heinäkuvaa vuoden takaisesta hetki heinien antamisen jälkeen.

Levittämänsä heinän keskellä Viivi vaihtaa paikkaa vähän väliä eikä oikein tiedä mistä kohdalta söisi - saa kuitenkin kaiken tällä hetkellä syötyä. Välillä heinää oli tarhan ulkopuolellakin ja osa syömättä tarhan sisällä. Ilme on jatkuvasti nuiva kuten kuvassa (hieman pimeä kuva - pahoittelen). Korvat vähän taaksepäin ja kaikkiaan apea ilme muutenkin.

Yritän jaksaa huomenna illalla päivittää tuoreet uutiset. Pitäkää peukkuja!


1 kommentti: