maanantai 26. marraskuuta 2012

Muutama muuttuva tekijä

Se yksi postissa kadonnut satula ei ole vieläkään löytynyt. Kaksi katoamisilmoitusta siitä on tehty. Keskiviikkona sain kaksi satulaa postitse; Kieffer Wien dl ja Hubertus flexline (yleissatula). Wien oli liian kapea ja Hubertus jäi säkätilasta aavistuksen liian ahtaaksi. Säkätila riitti vielä ilman ratsastajaa+käynnissä, mutta ravi oli liikaa ja satula meni liian lähelle. Muuten satula oli erittäin mukava tuttavuus.

Kokeilin sitten torstaina M:n hevosen satulaa, joka on synteettinen yleissatula (Thorowgood). Yllättävää kyllä - satula istui hevoselle hyvin. Ratsastajalle se ei ole kovin miellyttävä, mutta paremman puutteessa menee kyllä. Thorowgoodin satulat on vaihtokaarellisia, joten niistä plussaa! Koska M:n hevosella ei voi tällä hetkellä ratsastajaa sovittiin, että testailen rauhassa heidän satulaa. Perjantain ja lauantain olin ihan kiinni töissä, joten seuraavan kerran aikaa ratsastukselle oli sunnuntaina.

Lauantaina tamma oli revitellyt kentällä siihen malliin, että potkaisi itseltään etusesta kengän irti. Potku on ollut sen verran mojova, että sekä oikea etu- ja takakavio olivat lämpimät. Viivi myös arkoi jalkaa. Parin päivän lepo (mukaanlukien se eilinen sunnuntai, jolloin piti rastsastaa) siis tiedossa. Kengittäjä tulee keskiviikkona.

Nyt lähden ajamaan postipalveluiden äärelle viemään kaksi satulaa paluupostiin ja ottamaan yhden wienin mukaan. Sitten kruisailen agriin hakemaan puruja ja tallille tekemään tallityöt, jotta ennätän viiden jälkeen lähtemään yöksi töihin.

Sanoisinko, että tässä harrastuksessa on muutama muuttuva tekijä!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä satulanvaihtorumban keskelle! Kaikki on tarpeeks haastavaa jo muutenkin ja muuttuvat tekijät tekee asioista entistä veikeämpiä :D

    VastaaPoista