perjantai 26. lokakuuta 2012

Satula vaihtoon

Siinäpä se kiteytettynä otsikossa tuli. Tamma on ottanut ja levinnyt niin paljon, ettei vanha satula enää istu. Liian kapea satula jää meidän(kin) tapauksessa edestä ylös. Minä kun menen selkään niin satula painuu edestä alas puristamaan lapoja. Ei ole hyvä ei. Nyt on vanha satula kaupan ja uusi leveämpi etsinnässä. En vaan pysty bränikkää satulaa ostamaan, joten käytetty tarvitsee jostain kaivella...

Syksy on kiimailun kannalta ihan merkillinen. Viivin kiima on jatkunut ja jatkunut... Se on seissyt jalat alla, häntä kohollaan, harjatessa lähes joka kerta edellisestä kirjoituksesta lähtien. Ei sillä tällaista kiimaa ole ollut koko sinä aikana kun minä olen sen tuntenut. Toivoa sopii, että kohta alkaisi olemaan ohi?

Onneksi kengittäjä viime kerralla laitteli jo kantahokit, joten ei olla ihan lumen armoilla. Seuraavassa kengityksessä marraskuun lopulla laitetaan kaikki hokit ja tilsakumit. Eiköhän me sinne asti pärjäillä :).

Ratsastuksen osalta ei ole kummoisia. Ilman satulaa olen nyt mennyt kun ei se satula käy. Pehmukkeina (hevosta ajatellen) mulla on paksu huopa sekä geeliromaani, jotka laitan juoksutusvyöllä kiinni. Näin ollen saa hepo hieman pehmennystä eikä istuinluut ole suoraan herkkää selkää vasten.

Näillä mennään...

2 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin Satulasopin palveluista hankkiessani meille penkkiä keväällä :)
  http://www.satulasoppi.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Satulasoppi on hyvä paikka :). Ei vaan tällä hetkellä näytä olevan sellaista satulaa mitä yritän etsiä.

   Poista