torstai 15. maaliskuuta 2012

Hoitotuokio

Ensimmäisen hieronnan tulokset olivat selvät. Jo seuraavana päivänä Viivi ravaili liinassa (ilman sen kummoisempia juoksutusvermeitä) huomattavan rentoutuneena. Se venytteli kaulaa ja selkää nenä maata viistäen. Loistava homma!

Viime lauantaina saatiin taas odotettu vieras tallille. Tiedä sitten kumpi odotti enemmän - hevonen vai omistaja ;). Heidi tuli jälleen hieromaan Viivin.

Ensin taas liikuteltiin liinassa - oikean takanen oli paljon parempi. Edelleen oikea ottaa lyhemmän askeleen kuin vasen, mutta ehken jumit eivät vielä 1,5 viikon aikana täysin poistu ;).

Selän jumit olivat alkaneet helpottaa merkittävästi. Magnesiumia Viivi oli tuossa vaiheessa saanut n. viikon ajan. Pahimmat jumit olivat vielä kaulassa ja takapäässä, mutta nekin jo paremmassa kunnossa kuin ensimmäisellä kerralla. Viivi oli hieronnan ajan huomattavasti rauhallisempi kuin ensimmäisellä kerralla, välillä jopa selvästi hieronnasta nauttien.

Hieronnan jälkeen Viivi pääsi päiväheiniensä pariin. Olipa hetki jotenkin omistajallekin seesteinen. Liikuntaa ja huolenpitoa saanut hevonen heinien äärellä suo suurta iloa :).

Pari päivää olen kiinnittänyt huomiota mielestäni aiempaa laajempiin etuliikkeisiin. Jumeja on ehdottomasti auennut - niin hämmästyneeksi tänään jäin Viivin ojennellessa etusia iiiiisoon raviin!

Kyllä tämä kuulkaa tästä iloksi muuttuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti