tiistai 14. helmikuuta 2012

Muutto lähestyy

Hevosen - ei minun. Sain tallipaikan 10 kilometrin päästä kotoa pienestä kotitallista mukavan ihmisen luota :). Lauantaina pakataan hepo kyytiin ja suunnataan uusiin seikkailuihin - Annea kuitenkaan unohtamatta (opetussuhde jatkuu).

Muutos tulee olemaan valtava... Kesäkuussa 2009 menin ensimmäiselle tunnille Ratsutila Helénille ja sille tielle jäin. Nyt 2 v 8 kuukautta myöhemmin on oikeasti todella iso muutos vaihtaa maisemaa. Jännittää kovasti paljon.

Meillä on myös uusi satula hakusessa. Tämän päivän ratsastus piti jättää ratsastamatta kun Viivin selkä kipeytyy vanhasta satulasta. Viiville on todella vaikeaa löytää hyvää satulaa.... Tässä reilun kahden vuoden aikana sillä on ollut x-määrä satuloita, jotka kaikki ovat käyneet epäsopiviksi. Nyt on käytössä Cliff Barnsbyn yleissatula. Olisikohan tuo satula ollut jo vuoden verran käytössä. Viivin laihtumisenkin (hyvä asia) myötä satula on pudonnut edestä eikä näin ollen istu enää vaan kipeyttää selän.

Katsotaan kuinka satulan metsästyksessä käy! Tarinoin varmasti myös muutosta kunhan lauantaina siirrellään heppa uuteen talliin. Tarha on jo jaettu kahtia ja käsivoimin testattu sähkön toimivuutta - toimii :D. Tänään kävin ostamassa vesikupit valmiiksi (niin ulos kuin sisälle) ja vein ohi kulkiessani pari loimea uudelle tallille. Meillä on loppujenlopuksi aika vähän tavaraa - en ole harrastanut hamstraamista vaikka ehkä olisi pitänyt. Aika suuri kiitos tavaran vähyydestä kuuluu Annelle. Paljon ollaan saatu lainata hänen tavaroitaan (kuten juoksutusvermeitä). Nyt on joitakin pakollisia hankintoja toki tehtävänä...

Kiirettä on siis pari viikkoa pidellyt ja loppuviikko tulee vielä olemaan yhtä hektinen - sitten ruvetaan opettelemaan uuteen arkeen :)

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin! Lyhyt tallimatka on varmasti luksusta. (Itse ajelen päivittäin 40 km suuntaansa enkä tällä hetkellä ole edes tyytyväinen talliin.) Tosi hienoa, että olette löytäneet paikan luotettavalta ihmiseltä! Ja ihailtavaa, ettet ole hamstrannut tavaraa ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Lyhyt tallimatka on TODELLA luksusta. Aiemmalle "pitkälle" tallimatkalle ainoa lohtu oli loistava hoito ja tuki. Nyt kuitenkin lyhyt matka ja turpa kohti uusia haasteita :)

    Luulenpa, että tavaraakin alkaa kertymään... Yritän hillitä!

    VastaaPoista