lauantai 26. helmikuuta 2011

Kato kenguru! Aaaai - se olikin hevonen

Pakkasista johtuen tunnit on ollut peruttuna ja influenssan takia mä olen ollut poissa pelistä. Viivin liikkuminen on siis ollut melko vähäistä. Tänään kykenin itse tallille - puolentoista viikon tauon jälkeen. Selkään en mennyt kun ei ole oikein vielä suorituskyky järin hyvä. Ajattelin kuitenkin juoksuttaa Viivin, että se saa liikuntaa. Voin kertoa, että Väliheikki tekee tosi kestäviä riimuja! Tuli testattua. Juoksutan siis Viiviä aina riimulla, koska se käyttäytyy niin nätisti. Poikkeus vahvistaa säännön. Suuntia tänään oli niin monta kuin mahdollista; hypätä pystyyn, pukittaa, kääntyä kesken ravin tuijottamaan mua ja pysähtyä, sännätä tuhatta ja sataa eteen & laukata vielä kun liina antaa periksi vain voltin verran. Näiden lisäksi pelättiin raippaa (joka on siis tosiaankin vain merkkinä milloin haluan suuremman ympyrän ja milloin lisää vauhtia - heh, tänään vauhtia ei tarvinnut lisää), kuultiin ääniä, pöristiin pää pystyssä yms. yms. Tutkimattomat ovat Viivin tiet. 

Melko jäykkä Viivi oli myös. Isot lihakset jäykistyy herkästi kun on vähällä liikunnalla. Lopulta kun pöllöilyt oli pöllöilty Viivikin alkoi rentoutua ja venyttää päätä eeeeteeeeen aaaalaaaas. Ravasi ja laukkasikin rauhallisesti lopulta.

Niin ja oikeasti oli aika mahtista mennä tallille kun viimeisestä tarhasta kuului mahtipontinen tervehdyshirnahdus ja hörinät päälle <3. Useimmiten Viivi kävelee tarhasta sisälle maisemia katsellen ja riimunnarun verran perässä. Tänään oli emännällä niiiiiin päättäväinen ja reipas askel, että hyvä kun meinasin puolikuntoisena perässä pysyä. Taisi emäntä olla tekemisestä iloinen :)

2 kommenttia:

  1. Ai teilläkin oli asteen verran enemmän extremeä juoksutuksessa :D Meilläkin saatiin piiska viskata heti ensimetrien jälkeen mäkkylään kun Eetu oli TAAS ihan varma että TAAS raippa syö sen niinku on tapana...

    VastaaPoista
  2. No Viivi itseasiassa oli ekaa kertaa sitä mieltä, että raippa syö sen :D. Kyllä tosiaan oli extremeä - onneksi paukkupakkaset on ohi :D

    VastaaPoista