keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Kaikkien aikojen parhaat pysähdykset!

Mutta siitä muusta ei sitten puhutakaan. Kävin tänään pakkasen päivällä hieman lauhtuessa ratsastamassa Viivin issekseen. Edellisen kerran ratsastin maanantaina. 

Noh... Olinpahan sitten vallan vinossa, joten en rupea ruotimaan sitä sen enempää - oletan, että korjasin liikaa. Viiville vaihdettiin myös "vanha" yleissatula takaisin, koska Viivi ei digannut uudesta satulasta vaan ärsyyntyi ravissa. Satula oli hieman liian pitkä Viivin selkään. Harmi sinänsä sillä en taas osannut istua istuinluideni päällä yhtä hyvin.

No mutta siis juu kuitenkin: Kaikkien aikojen parhaat pysähdykset! En tiedä miten ne onnistuikin kaiken muun epäonnistumisen joukossa älyttömän hyvin. En edes osaa selittää mitä tein, sillä tuntuu etten tehnyt yhtään mitään. Alussa oli huonompia pysähdyksiä, joihin käytin ohjaa liikaa. Parhaimmillaan pysähdyttiin siten, että Viivi meni pysähdykseen selkä ylhäällä, pysähtyi ottaen takajalat alle (ja sen todella tunsi!!!) ja jatkoi pysähdyksestä käyntiin selkä ylhäällä. Oikeasti oli ihan mieletön tunne. Tunsin ihan mielettömän upeana eron notkoselkäiseen pysähdykseen. Me vaan jotenkin rytmikkäästi liu'uttiin pysähdykseen. Yksi, kaksi, kolme - pysähdys. Parhautta!

2 kommenttia:

  1. Voi että, joku muukin unohtaa sen kaiken pieleen menneen ja osaa löytää sen mikä onnistui. Ei se mitään kaikki muu menee päin sitä itseään mutta kun siellä seassa oli ne kolme askelta parasta laukkaa mitä hevonen on koskaan esittänyt. Ei sitä fiilistä osaa etsiä ellei sitä koskaan ole tuntenut. Ja sitten kun tietää miltä jonkun asian pitäisi tuntua niin sitä on taas paljon helpompi etsiä uudelleen. Ja niillä kolmella askeleella elää pitkään!

    VastaaPoista
  2. Voin tunnustaa, että niitäkin kertoja on, kun olen varma, että KAIKKI on mennyt aivan penkin alle. Tällä kertaa kuitenkin yhteen ratsastukseen mahtui kaksi niin totaalisen eri ääripäätä, että oli helppo löytää sieltä onnistuminen :).

    Nimenomaan kun saa jonkun tunteen siitä miten tietyn asian pitäisi sujua, tietää mitä tavoittelee!

    VastaaPoista